Zingen en swingen met Tetje

kerstshow-tetje-van-toenjpg

Een gezellige middag in kerstsfeer met Tetje van Toen.

Om half twee kwamen de eerste gasten binnen en toen iedereen zo'n beetje plaats had genomen kwam de koffie/thee met oranjekoek. Na een welkomstwoord van Catharina kon het feest beginnen.

Na een aantal liedjes, waarbij ook de tekst op het scherm kwam, begon Tetje met haar kerstverhaal over de eenzame Arthur: de man die nooit contact had met andere mensen en natuurlijk kwam het uiteindelijk toch weer goed.

Toen was er pauze met een lekker drankje en hapje, heel fijn verzorgd allemaal en daarna de tweede helft van Tetje haar programma. Ook weer liedjes om mee te zingen en in te haken, maar ook werd weer een verhaal verteld: over ome Cees.

Om ongeveer 16.00 uur was het programma afgelopen. De mensen hebben erg genoten van deze gezellige middag. Na nog een tweede drankje en de bitterballen werd Tetje in de bloemen gezet. Daarna werden de jassen weer aangetrokken, de rollators gebracht en ging iedereen naar huis met een lekkere banketstaaf voor thuis bij de koffie.

Een zeer geslaagde middag die prima was georganiseerd. Zowel gasten als vrijwilligers waren erg tevreden over het verloop van de middag.

Sieta Kramp

‭(058) 266 22 30‬ of ‭(06) 22 06 27 11‬
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Sport en spel
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken