Het Andere Bedrijfsuitje

het-andere-bedrijfsuitje-ingjpg

8 Vrijwilligers van de ING gingen op stap met 8 gasten van de Zonnebloem naar Aqua Zoo.

Het was prachtig mooi weer, na dagen van miezereren. Dus dat
troffen we! Naast de 8 vrijwilligers van de ING waren er 2 vrijwilligers van de Zonnebloem bij, maar deze hoefden niks te doen, de INGers duwden de rolstoelen.

Na de kennismaking met elkaar, onder het genot van thee/koffie met appelgebak, gingen we in colonne het park in. De vrijwilligers namen ruimschoots de tijd om de dieren te bekijken. Bordjes werden voorgelezen en er werd gezellig gepraat met de gasten in de rolstoel. Grote hilariteit, toen een ringstaart maki bij een van de gasten op schoot sprong! De gast bleef rustig, de aap bleef een hele poos zitten, zodat er mooie foto’s konden worden genomen.

Op het programma stond dat om 4 uur de afsluiting zou zijn, met een drankje. We lagen prachtig op schema, precies om 4 uur zaten de eersten op het terras, heerlijk in het zonnetje. Na het drankje en een bedankje aan de ING vrijwilligers, ging iedereen met een tevreden glimlach op het gezicht naar huis.

Sieta Kramp

‭(058) 266 22 30‬ of ‭(06) 22 06 27 11‬
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Sport en spel
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken