Nieuwjaarsreceptie gasten

200107-nieuwjaarsreceptie-gasten-1jpg

Gezellige middag met trekzak kwartet

Eigenlijk mocht het niet meer volgens de geleerden, elkaar gelukkig Nieuwjaar wensen. Dat doe je niet meer na de zesde januari. Maar Zonnebloem Lwd Oost deed het lekker toch, een Nieuwjaarsreceptie op 7 januari voor alle gasten. In wijkcentrum Het Knooppunt stond alles klaar: kniepertjes met slagroom bij de koffie, gevulde eieren bij de drankjes en wat dies meer zij.

Om twee uur was iedereen present. Trekzak kwartet THC Oostergoo zette in met gezellige muziek. Het genre varieerde van country tot “de oudste stapper van de stad”. De muziek werd twee keer onderbroken, voor een vrijwilliger die ging vertellen wat er allemaal kan bij de Zonnebloem, zoals de 1op1 activiteit, de Zonnebloemauto en Vier het Leven. Een andere vrijwilliger vertelde wat nou eigenlijk de Riki Stichting is. Deze stichting doneert al vele jaren geld aan afdeling Lwd Oost en deelt ook Paas- en Kerstpakketten uit, die de vrijwilligers van de afdeling dan bij hun gasten brengen. De Riki Stichting is ontstaan uit een vermogend echtpaar, dat omkeek naar eenzame mensen.

In de pauze, toen iedereen was voorzien van een drankje, werd voor de microfoon gezegd dat iedereen nu de gelegenheid kreeg om elkaar het beste te wensen. Het was tenslotte een Nieuwjaarsreceptie, toch? De vrijwilligers namen het voortouw. Maar…… alle gasten bleven zitten waar ze zaten. De boodschap was kennelijk niet overgekomen, dat het de bedoeling was dat men in de benen kwam. Ach ja.

Sieta Kramp

‭(058) 266 22 30‬ of ‭(06) 22 06 27 11‬
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Sport en spel
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken