Nieuwjaarsreceptie vrijwilligers

200103-nieuwjaarsreceptie-vrijwilligers-1jpg

Vrijwilligers wensen elkaar Gelukkig Nieuwjaar!

Op uitnodiging van Thea en Clara zijn wij als vrijwilligers bij elkaar gekomen op vrijdagavond 3 januari 2020, om het nieuwe jaar te vieren. Clara stelde haar huis ter beschikking.

Toen alle vrijwilligers rond 19.30 uur aanwezig waren, hebben we eerst getoost op het nieuwe Zonnebloemjaar. Alle vrijwilligers kregen een attentie: 2 in goudpapier verpakte bonbons, met daarom heen goudglanzende tule. Met een kaartje eraan met de tekst: “Jij bent goud waard!” Thea had dit voor ons gemaakt. Na het voorlezen van een gedicht over Zonnebloemers die er zijn voor eenzame mensen, werd het “buffet” geopend. Op de goed gevulde tafel stond van alles klaar. Koffie en thee, met kerstbrood en we hadden te kust en te keur aan dranken en hapjes. Het zag er heel feestelijk uit.

Na de groepsfoto en vele verhalen onder elkaar, kwamen er nog bitterballen langs. Rond 22.15 uur gingen de eerste vrijwilligers weer naar huis. Het was erg gezellig, een geslaagd feestje. Het boeket rozen dat ter decoratie op tafel stond was voor Clara bestemd, als dank voor haar gastvrijheid.

Sieta Kramp

‭(058) 266 22 30‬ of ‭(06) 22 06 27 11‬
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Sport en spel
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken