Bingo

200212-bingo-1jpg

Mooie prijzen en lekkere hapjes!

Het doet je als vrijwilliger goed te zien dat er altijd zoveel belangstelling voor de bingo is, er hadden zich deze keer 36 gasten aangemeld. De zaal was versierd met nieuwe tafelversiering in de kleuren geel en groen, dat was meteen een goede binnenkomer, het zag er erg vrolijk uit.

We begonnen de middag met thee/koffie met oranjekoek, dat was dus meteen smullen geblazen. Ook stonden er schaaltjes bonbons op tafel die gretig aftrek vonden.

Na het welkomstwoord konden we starten met de bingo. We speelden met een electronisch spel wat aardig vlot verloopt, maar wat wel goed bij te houden was. Per kaart speelden we 3 keer waarbij gold dat er bij de volle kaart een hoofdprijs was.

Na de 2e ronde hadden we pauze en konden de gasten opgeven wat voor drinken ze wilden. Daarna werd er rondgegaan met lange prikkers met van allerlei lekkere dingen, zoals worst, kaas, tomaat en druif. Al snel werd de bingo weer vervolgd en werden er na weer 2 rondes bitterballen geserveerd.

Er werd bijna fanatiek gespeeld en ja natuurlijk wouden ze nog wel verder spelen. Doordat  er flink wat cadeautjes waren ingekocht, werd besloten nogmaals 2 rondes te spelen. Grappig was dat er bij alle rondes maar 2 x een dubbele bingo was.

Rond half 5 was het tijd om af te sluiten en iedereen wel thuis te wensen. Als dank voor hun bezoek kregen de gasten nog een leuk presentje mee in de vorm van een paar merci chocolaatjes met een zakje cacaopoeder en thee. Met de bedoeling dat ze hiervan thuis nog even konden nagenieten van de super geslaagde middag.

Sieta Kramp

‭(058) 266 22 30‬ of ‭(06) 22 06 27 11‬
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Sport en spel
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken