Paasattenties

paasactie-8jpg

Alternatieve Paaspakketten, gefinancierd vanuit de Riki Stichting.

In deze rare tijd van het coronavirus, waarin we niet meer op bezoek mogen bij onze gasten, moeten we iets anders bedenken om toch contact te houden met de Zonnebloem deelnemers. Ten eerste bellen we met onze gasten en ten tweede sturen we kaarten en brieven. Maar daarnaast ontstaan heel spontaan leuke acties.

Zo bezorgen onze vrijwilligers allemaal een Paas attentie bij hun eigen gasten. Deze attentie bedenken ze zelf. Zo heb je dus vele variaties. Er wordt aangebeld bij de gasten en daar staat dan ineens iets voor de deur! De mensen reageren blij verrast en met ontroering op dit gebaar. Deze kleine moeite geeft de vrijwilliger een heel goed gevoel.

Sieta Kramp

‭(058) 266 22 30‬ of ‭(06) 22 06 27 11‬
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Sport en spel
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken