Vrijwilligers bijeenkomst

vrijwilligers-bijeenkomst-1jpg

Praatje maken middag

Maandagmiddag 19 april was er vanaf 14 uur een bijeenkomst voor alle vrijwilligers, in de Groene Ster. We verzamelden ons bij de kiosk. Ieder kreeg een consumptiebon, die men bij de kiosk kon inwisselen voor iets lekkers. We kregen de eerste kop koffie/thee overigens aangeboden van de beheerder, met een dikke plak cake erbij! Leuke verrassing.

We vormden duo's, keurig op 1,5 meter afstand en na 10 minuten ging de kookwekker en moesten we wisselen. Zo kon je telkens even met iemand anders praten. Het doel was ontmoeting, gewoon informeel bij elkaar zijn. We hebben voortdurend attenties en aandacht aan onze gasten gegeven, nu waren wij zelf even aan de beurt.

Het was een geslaagde, gezellige meeting. Tegen vieren sloten we af; ieder kreeg een Happy Stone mee en een roos met de tekst "Hou nog even vol!"

Sieta Kramp

‭(058) 266 22 30‬ of ‭(06) 22 06 27 11‬
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Sport en spel
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken