Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kerstbloemschikken

3215791644358489152917613571935651046210915njpg

Ook dit jaar is er weer een geweldige activiteit rondom het thema kerst georganiseerd

Kerstbloemschikken met onze gasten in het Knooppunt. 


Voor deze activiteit was veel animo, er hadden zich 23 gasten aangemeld. Hier zijn we natuurlijk heel erg blij mee,

De zaal was ingedeeld met 3 lange tafels, waar we in het midden een lange rij kersttakken en ander groen over hadden uitgespreid. Ook de bakjes voorzien van mos en de streng lichtjes lagen klaar.

Het enthousiastme was groot en iedereen ging direct aan de slag

Er is door de commissie nog even een voorwoordje gedaan en gezegd dat ze wel wat erg snel van start waren gegaan maar dat ze vooral moesten genieten van deze middag. Het liep dus als een trein met die verstande dat we een stuk op het programma voorliepen.

Om de sfeer te verhogen is er live kerstmuziek gespeeld. En werd er door de deelnemers soms ook nog lekker meegezongen.  Als aflsuiting is door een vrijwilliger nog een prachtig gedicht voordragen. Al met al dus een mooi programma.

Maar het belangrijkste is dat de gasten enorm hebben genoten, we hoorden aan alle kanten bedankjes. Hier doen we het dus voor.

Tot slot kregen ze het voorgedragen gedicht met een papieren engeltje (voor in de kerstboom) mee naar huis.

Een super geslaagde middag!!!!

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Sieta Kramp

‭(058) 266 22 30‬ of ‭(06) 22 06 27 11‬
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Sport en spel
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken