Dagje Keukenhof

keukenhof-2019jpg

Een dagje op pad met scholieren van het Teylingencollege!

Een aantal gasten van onze afdeling is eind maart een dagje naar de Keukenhof geweest. Ondanks het wat sombere was het weer een groot succes. De gasten (en de vrijwilligers) waren enthousiast. Eén en ander gebeurde in samenwerking met M25 van de Bakkerij. Jongeren van het Teylingencollege begeleidden de gasten op een wandeling door de Keukenhof, waar natuurlijk vele mooie bloemen te bewonderen zijn. Na afloop genoot iedereen van een kopje koffie en een lekkere lunch.

van Loon

071-5140381
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken