Mooie boottocht door Leiden

Zonnebloem afdelingsnieuws

Op zondag 2 augustus hebben we met een zestal gasten en vier vrijwilligers een zonovergoten boottocht door het centrum van Leiden gemaakt.

Op zondag 2 augustus, hebben we met een een zestal gasten een prachtige boottocht gemaakt door Leiden. Genietend van de zon hebben we vanaf de Beestenmarkt Leiden vanaf het water bewonderd: van de Hortus, tot de Zijlpoort en van het Van der Werfpark tot de Haven. In aanwezigheid van thermoskannen koffie en thee, koek en chocolade, hebben we ons erg vermaakt. De gasten kenden elkaar onderling (nog) niet zo goed, wat maakte dat er nieuwe contacten ontstonden en er onderling mooie gesprekken ontstonden. Ook anekdotes uit het verleden (in relatie tot de plaatsen waar we voerden), ontbraken niet. De schipper vulde nu en dan wat aan of vertelde zelf wat over hetgeen ons passeerde. Weer aangekomen bij de Beestenmarkt werden we hartelijk bedankt door de gasten. Ze genoten van de kleinschalige activiteit, de versnaperingen én het advocaatje met slagroom.

Op naar de volgende kleinschalige activiteit!

van Loon

071-5140381
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken