Uitje naar Madurodam

Zonnebloem afdelingsnieuws

Op 30 juni is een aantal gasten van de afdeling Hartebrug-Lammenschans op uitnodiging van Salesforce uit Amsterdam naar Madurodam geweest.

Bij aankomst in Madurodam werden we hartelijk ontvangen door de vrijwilligers van Salesforce uit Amsterdam, die ons onder leiding van Monique de Jong welkom heetten en zich voorstelden aan onze gasten, waarna we naar het restaurant gingen om te smullen van een kopje koffie met heerlijke appeltaart. De vrijwilligers gingen met alle gasten gesprekjes aan en na de koffie zijn we vanwege de regen met regenponcho's aan naar het park wezen kijken. Het was voor alle partijen heel interessant en de gasten vonden het leuk te vertellen zo nu en dan waar de gebouwen stonden en hadden een gezellig samenzijn met de vrijwilligers. Er heerste een ongedwongen sfeer en iedereen had het reuze naar het zin. Tegen vier uur zijn we weer terug gegaan naar het restaurant en werden we door de manager van Madurodam gevraagd plaats te nemen in de foyer en kreeg een ieder een drankje aangeboden en iedereen was het er over eens dat ze een prachtige middag hadden gehad en dat de vrijwilligers die met hen door het park gereden hadden erg aardig waren geweest. Iedereen was dik tevreden en de gasten werden erg verrast toen ze elk een mooie foto van de hele groep kregen om mee naar huis te nemen. Alles was perfect geregeld en iedereen heeft er van genoten. We willen iedereen die hieraan heeft bijgedragen hartelijk danken voor de onvergetelijke middag. De vrijwilligers hebben de gasten naar de busjes gebracht en hen uitgezwaaid en daarna gingen we richting Leiden om de gasten weer naar huis te brengen. Ze hebben het zo naar hun zin gehad dat tijdens de terugreis de gesprekken alleen maar gingen hoe grandioos en prachtig de middag was geweest en de regen werd gewoon vergeten. Namens onze gasten en de afdeling heel veel dank aan iedereen die hieraan heeft mee geholpen!

van Loon

071-5140381
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken