Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Dagboottocht Brasemermeer

Zonnebloem afdeling

Op 28 april liepen en rolden 96 gasten de plankier op van het MS Jan Plezier. Klaar voor de jaarlijkse dagboottocht, dit maal over het Brasemmermeer.

Ondanks de schrale wind was de lucht blauw met Hollandse wolken en een klein zonnetje. Dus prachtig weer om te genieten van de voorbij glijdende landschappen in al haar variaties. Zelfs tulpenvelden waren onderweg te zien. De sfeer was zeer geanimeerd en er werd aan sommige tafels een kaartje gelegd. Dankzij de meegekomen 25 vrijwilligers werden de gasten verwend met hapjes en drankjes en zij serveerden het door de scheepskok bereide 3-gangen menu uit. Dit werd met smaak opgegeten door onze gasten.  Deze dag was mede mogelijk dankzij de kaartclub Het Goede Doel die de opbrengst van een kaartavond heeft geschonken ad 500 euro. Voldaan maar enigszins vermoeid werden de gasten om 16.30 uur door de chauffeurs weer thuis gebracht met een gerberaplantje als aandenken.

 

Jan van der Valk

06-51191440
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk