Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Paasmiddag met lunch en paasstukje maken

Zonnebloem afdeling

Op 2 april druppelden iedereen voor 12 uur binnen bij De Haard in Leidschendam voor een paaslunch en om een paasstuk te maken.

De tafels waren gezellig gedekt met gele kleedjes, paaseitjes, broodjes en beleg. De jus stond al ingeschonken wat erg leuk stond bij al het geel. Broodjes wit en bruin, boterhammen en krentenbollen. Een  warm eitje maakte het geheel compleet. De leuke eierwarmer (gemaakt door een vrijwilligster en haar kleinkinderen) mochten we mee naar huis nemen.

Daarna werd het tijd om Paasstukjes te gaan maken. Na enige uitleg gingen we aan de slag. Het was een leuk gezicht, hoe de een na de ander (soms met wat hulp) een mooi stukje in elkaar knutselde.

Halverwege nog een kopje koffie of thee en na afloop nog een drankje.

Naderhand zette ik de Stompwijkse stukjes op de foto. Al met al een geslaagde middag van onze afdeling Leidschendam/Stompwijk.

Ik denk dat ik namens iedereen spreek, als ik zeg dank jullie wel.

                         Groetjes, Ria. van Dijk uit Stompwijk

 

Jan van der Valk

06-51191440
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk