Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

40-jarig jubileum van de afdeling gevierd

Zonnebloem afdelingsnieuws

Op donderdagmiddag 15 oktober was het een drukte van belang bij de Gouden Leeuw in Voorschoten. Daar werd gevierd dat de afdeling Leidschendam-Stompwijk van de Zonnebloem 40 jaar bestaat. Gasten, vrijwilligers, chauffeurs en andere genodigden, in totaal wel zo'n 260 mensen, lieten zich trakteren op een feestelijke en muzikale middag.

Na de openingswoorden van de afdelingsvoorzitter Corneel Honhoff feliciteerde wethouder Floor Kist op humoristische wijze het bestuur en de aanwezigen met dit heugelijke feit. De voorzitter van de Zonnebloem Regio Wilsveen complimenteerde het bestuur voor hetgeen zij al jaren zo goed doet, namelijk van betekenis zijn voor ouderen die door hun immobiliteit niet meer zo makkelijk hun huis kunnen verlaten. Daarna kon het feest beginnen met een veelvoud aan populaire liedjes en muziek van o.a. de band Die Jongens van Willems, De Vliet Grieten en Op Hoop van Zegen, die de nodige herinneringen bij de oudere gasten naar boven brachten. Er werd meegezongen, meegedeind en er werd zelfs een klein dansje gewaagd bij het podium. Entertainer Michel van Grinsven bracht een komische noot in het geheel. De verschillende drankjes - met als favoriet natuurlijk het advocaatje met slagroom - liet men zich lekker smaken zo ook de hapjes die geserveerd werden door de vakkundige medewerkers van de Gouden Leeuw. Aan het geroezemoes in de zaal was te horen dat iedereen genoot van elkaars gezelschap en de warme atmosfeer. Om 17.00 uur werd het jubileumfeest afgesloten. Mede dankzij de vrijwilligers en de vele chauffeurs die de gasten ophaalden en weer thuis brachten, kan terug gekeken worden op een prachtig feest.

Jan van der Valk

06-51191440
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk