Een gezellig dagje naar de Keukenhof vrijdag 9 mei

Zonnebloem afdeling

Wat hadden we het getroffen. EEN dag in deze natte tijd was het mooi weer precies toen Lelystad Midden met de bus vol gasten naar de Keukenhof ging.

Een leuke dag in De Keukenhof,
 

Het weer was fantastisch. dat hadden we niet durfen dromen, de hele week was de lucht zwart van de regen en op 9 mei scheen de zon de hele dag.  Bij aankomst werden we al netjes met de bus naar een speciale zonnebloem plaats gedirigeerd. Daar aangekomen stond al een vrijwilliger van afd. Lisse klaar om ons wegwijs te maken. Ook stonden de bestelde rolstoelen allemaal al klaar, dit was allemaal heel goed verzorgd. De bestelde scootmobielen gingen we met de vrijwilligers zelf ophalen. Leuk voor 't eerst op zo'n scootmobiel te zitten, maar zo'n apparaat is wel iets voor later, nu hebben we  gelukkig nog gezonde benen.

We begonnen met een lekkere lunch zodat we alle tijd hadden om de tuinen in te gaan. Enkele bloemen waren al gekopt, daarvoor waren we net te laat in de tijd, maar we zagen dat er toch ook weer verse bloemen waren neergezet maar deze waren in kistjes gezet.. Het was wel een beetje fris maar dat kon de pret niet drukken. voordat we weer naar huis gingen hebben we nog heerlijke koffie en gebak gehad. Toen weer met de bus richting Lelystad. De gasten en vrijwilligers hebben met volle teugen genoten van deze dag in de Keukenhof.

Afra de Boorder

0683892327
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen