Naar het Rijksmuseum.

Zonnebloem afdeling

Samen ontmoeten en Samen beleven

Om kwart voor twee vrijdag 11 september kwamen 10 gasten en twee vrijwilligers aan bij het Rijksmuseum, we werden welkom gezwaaid door de mensen van de ING Bank en het Rijksmuseum en van hun kregen wij de rolstoelen aan geboden.

Samen ontmoeten we elkaar met koffie en gebak in het cafe gelegen Atrium van het Rijksmuseum waarbij de koppels werden gemaakt een medewerker van de ING Bank en een Zonnebloem deelnemer.

Samen op pad en beleven wat het Rijksmuseum bied en de keus krijgen wat je beslist graag wil zien, als vrijwilliger van de Zonnebloem hoefde we niet te duwen en zijn we mee gelopen met een koppel.

We merkte wel dat allen gasten volop de aandacht kregen van de mensen van de ING niets was hun teveel en de gasten waren lovend dat hun de eer te beurt kregen zo het Rijksmuseum te bewonderen.

Jammer dat aan zo’n mooie middag een einde komt, wel afsluitend met een drankje om de terug reis naar Lelystad te aanvaarden.

Wat niet vlgs plan verliep was de Valys die liet ons lang wachten de gasten kregen het koud stonden buiten want het museum ging dicht.

De chauffeurs wilde maar een paar gasten meenemen, na verscheidende keren gebeld te hebben met Valys door de Zonnebloem en de ING mensen en gewoon in het busje te gaan zitten er was voldoende plaats zijn we tenslotte thuis gekomen.

Els en Tineke vrijwilligers.

 

Afra de Boorder

0683892327
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen