Sportief dagje in Amsterdam.

Zonnebloem afdeling

Een gezellige en sportieve ochtend speciaal gericht op senioren.

Vandaag zijn we met 30 gasten van Regio Lelystad inclusief 4 vrijwilligers naar Friendship Sports Centre in Amsterdam geweest. De Riki Stichting organiseerde deze sportieve ochtend waar de gasten aan verschillende activiteiten konden deelnemen, dit alles gericht op senioren en onder leiding van gecertificeerde instructeurs.

We hadden een aardige chauffeur hij vertelde onderweg nog het een en ander waar we voorbij kwamen. Zo vertelde hij over de weg die rechtstreeks vanaf Almere naar het vliegveld in Lelystad komt.

De buschauffeur heeft ons met de buslift een hoop werk bespaard.

En aangekomen hebben we koffie gedronken met lekkere cake We werden daarna in groepjes verdeeld en na de uitleg zijn we samen met de instructeurs ieder een kant op gegaan. om half een moesten we terug zijn voor de warme lunch, wat hebben we daarvan genoten je kon bijna wel zeggen van een diner. Heerlijk, en alles vers klaar gemaakt. het toetje was een verrassing .... een bolletje ijs met advocaat en slagroom en aardebeien mmmm.

Er zijn foto’s genomen die op facebook te zien zijn bij only Friends.

van een onzer vrijwilligsters, Els.

Afra de Boorder

0683892327
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen