Met de Zonnebloem naar Tollebeek en Urk.

Zonnebloem afdeling

Wat een fijne dag gisteren alle hulde wij hebben er met volle teugen van genoten.

Om half negen waren de meeste mensen al in de hal beneden om op de bus te wachten, die om kwart voor negen arriveerde en de chauffeur de boodschap aan de zonnebloem  medewerkers gaf dat het een bus zonder lift was, even paniek in de tent maar er was geen andere bus beschikbaar.dus dan maar roeien met de riemen die je hebt.

Wij werden dus een voor een in de bus gehesen en om kwart over negen konden wij vertrekken. [hulde aan de vrijwilligers,want dat was hard werken}

Op naar Tollebeek waar de koffie met gebak op ons wachtte.

Dat was heerlijk en heel goed verzorgd. Opnieuw allemaal in de bus gehesen voor een mooie rondrit dooi Urk en omstreken, het zonnetje liet ons iets in de steek maar de temperatuur was heel goed.

Na de rondrit weer terug na Tollebeek voor een heerlijke lunch die ook weer heel goed verzorgd was en heel lekker!

Daarna zijn we naar Urk gegaan voor de visafslag te bekijken en ook zelf even mee te mogen maken,nou dat valt niet mee hoor om een goede prijs te maken want wat gaat die klok snel maar heel leuk om te zien en mee te maken ook kregen we nog een heerlijk vers gebakken scholfileetje.

Daarna weer in de bus en met een gids door Urk gereden  hij heeft wel het een en ander vertelt maar zijn Humor spande de boventoon ,ontzettend leuk

Na deze ervaring zijn we naar de boot gegaan waar we aan boord zijn geholpen om een mooie rondvaart van anderhalf uur op het IJsselmeer te zijn

Vanaf het water is Urk goed te bekijken en is het een prachtig dorp

Na de rondvaart zijn we allemaal weer geholpen om in de bus te komen en zijn wij op weg gegaan terug naar Lelystad waar wij om kwart voor zes aan kwamen , een hele mooie dag ,maar ook heel vermoeiend en in het bijzonder voor de vrijwilligers die ons steeds in en uit de bus moesten hijsen DUBBEL RESPECT VOOR JULLIE!

Wij kunnen op een hele mooie dag terug kijken, dank jullie wel van ons allemaal!

Afra de Boorder

0683892327
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen