Naar het Aviodrome.

Zonnebloem afdeling

Hoe mooi Bedrijfsuitjes kunnen zijn.

De Politie Midden Nederland heeft een bedrijfsuitje georganiseerd naar het themapark Aviodrome en hiervoor gasten van de Zonnebloem afd. Lelystad - Midden uitgenodigd.

Op stap met De Zonnebloem
Bron: Marijke Eskes, Politie EMN

Dinsdag 26 september hebben de collega's van de afdeling Infrastructuur van de Eenheid Midden-Nederland op hun teamdag veel harten geraakt (red: figuurlijk)

We willen een politie zijn die in verbinding staat met de burger. Dat kan op tal van manieren. Infrastructuur heeft er die dag één laten zien. Wellicht ook een tip voor andere teams?!

Onvergetelijke middag
Bijna 100 collega’s van de afdeling Infrastructuur hebben op twee locaties 50 gasten van De Zonnebloem een onvergetelijke middag bezorgd. Dat deden ze bij  Aviodrome in Lelystad en het Spoorwegmuseum in Utrecht. Na aankomst bij het museum maakten ze collega's en de gasten onder het genot van een kopje koffie met een heerlijk gebakje kennis. Toen al werd er volop gelachen en genoten. Na afloop kregen alle gasten en vrijwilligers nog een kleine verrassing.

Dankbaarheid
De reacties van de Zonnebloemgasten waren hartverwarmend. Wat een dankbaarheid en een fijn en voldaan gevoel dat wij dit aan deze mensen mochten geven.

Volgende keer
Volgende teamdag hoeven wij niet lang na te denken wat te gaan doen! De collega’s hebben aangegeven niets anders meer te willen dan ouderen, die het zelf niet meer kunnen een mooie middag te geven

Afra de Boorder

0683892327
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen