Geslaagd kerstdiner

Zonnebloem afdeling

Het was weer genieten van een gezellig kerstdiner.

Afgelopen vrijdag hebben de gasten een mooie middag/avond gehad met het optreden van het Lelystads zangkoor "Tijdloos" met meezing kerstliedjes en ook liedjes uit eigen reportoire.

Om 4 uur zou de gezellige middag beginnen, helaas kwamen er gasten later aan doordat de taxi's niet tijdig voorstonden. Maar de overige gasten werden alvast verwelkomd met koffie/thee en een mooi opgemaakt petit fourtje van bakkerij Prins. 

Na het optreden van het zangkoor "Tijdloos" werden de tafels gedekt door de vrijwilligers voor het feestelijk diner. Dit diner, wat bereid was door de dames van de Waterbever, smaakte voortreffelijk.

Na het dinder werden alle vrijwilligers bedankt voor hun inzet voor alle activiteiten wat ze weer in 2017 gedaan hebben en de gasten hoopten dat dit op dezelfde voet in 2018 voortgezet zou worden. Nou reken maar, iedereen stemden hier volmondig mee in.

Om 20.00 uur kwamen de taxi's weer voorrijden en konden de gasten vol en voldaan weer huiswaarts keren. Jammer dat ook hier weer enkele gasten iets langer  moesten wachten op een taxi, maar al met al een mooie dag om op terug te kijken.

 

Afra de Boorder

0683892327
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen