het kerstdiner

20181221151044jpg

Het was een echt surprise kerstdiner.

De middag begon mooi op tijd want iedereen was op tijd binnen.

Er waren twee heren van de Lelystadse filmclub Flevolacus uitgenodigd om van de middag een dvd film te maken. 
Het zou een surprisemiddag worden, gesponsord door de Waterbever, met elk uur een diner gang.
Helaas had de locale zanger zich op het laatst afgemeld vanwege keelproblemen maar dit werd door mooie kerst cd's opgevuld.
De gasten werden verwelkomd met koffie en een petit four en ja hoor om drie uur kwam de eerste gang al door, een heerlijk klein voorafje. De drankjes kwamen op tafel en de bingo ging beginnen met een voetbad als hoofdprijs. De vrijwilligers hielpen de gasten die zelf moeite hadden om de opgenoemde cijfers door te strepen. Na steeds nieuwe bingogeroep werd het weer tijd voor de tweede gang van het diner. De soep werd heet opgediend. Daarna werd de bingo weer vervolgd en het opnoemen van de cijfers werd ondertussen door alle gasten in koor meegeroepen. Tijdens het hoofdgerecht kwam het dweilorkest langs, de kerstliedjes werden door eenieder uit volle borst meegezongen.
Na het dessert werd er door de dames van de Waterbever een goodybag uitgedeeld.
Het was een zeer geslaagde kerstmiddag met dank aan de dames van de Waterbever en de vrijwilligers van afdeling Lelystad-midden.

 

Afra de Boorder

0683892327
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen