Bedrijfsuitje naar "dierenpark Amersfoort".

20180516133814jpg

Samen met hele enthousiaste medewerkers van AT Osborne de dierntuin in.

Het bedrijf AT Osborne uit Baarn, dat veel connecties heeft met de gezondheidszorg, wilde eens iets doen voor hun doelgroep en kwam via de Zonnebloem te Breda terecht bij de afd. Lelystad-midden van  de Zonnebloem.

Vrijdagmiddag 13 september vertrokken 11 gasten en 2 begeleiders met  busjes naar het dierenpark. Hier stonden 5 rolstoelen voor de gasten al klaar. De zon scheen en al snel kwamen de 12 vrijwilligers naar ons toe en met zijn allen op naar de koffie met gebak. Na een voorstelrondje en wat algemene informatie vertrokken de gasten met ieder een eigen begeleider de tuin in. Al wandelend kwamen wij, Annie en Joke, regelmatig een gast tegen met een vrolijk, stralend gezicht en hadden wij verder een makkelijke middag. 

Heel enthousiast was men over de tuin en vooral over de vogelspinnen, die men zo maar op hun hand mocht houden.  Ook heel enthousiast waren de gasten over de enthousiaste, oprechte belangstelling van de vrijwilligers voor de gasten. Men voelde zich het middelpunt. 

De middag was veel te kort;  om half 5 nog even tijd voor een afscheidsborrel. Handen geschud, bedankjes uitgewisseld en een groepsfoto.   Toen  terug naar Lelystad;  de busjes stonden al enige tijd op ons te wachten. Het was een geweldige ervaring voor een ieder, die zeker herhaald  zou mogen worden. 

Tot een volgende keer, Annie en Joke.

Afra de Boorder

0683892327
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen