Oudejaarsdiner

img-20221230-wa0002jpg

Afscheid van 2022.

2022, Een jaar waarin weer veel activiteiten plaats konden vinden.
Er was weer genoeg georganiseerd en we hebben dit jaar afgesloten met een Oudejaarsdiner. Het is de gasten goed bevallen om dit tussen de kerst en oud en nieuw te doen. 

We waren mooi vroeg bij restaurant de Cantine om nog de zonnebloem vlaggen binnen en buiten op te hangen, deze vlaggen gaan altijd overal mee naar toe.
Alle tafels stonden al gedekt klaar en de gasten kwamen ook mooi op tijd met de taxi's, er was dus weinig te klagen met de taxi's op een enkel ritje na maar dat mocht de pret niet drukken. Zij werd alsnog door onze vrijwilligster opgehaald, jammergenoeg stond ze terug ook niet op de lijst bij de chauffeurs maar werd ze weer netjes thuisgebracht.

We begonnen met de koffie en er volgde al snel een heerlijk diner.
Er werd een welkomstwoordje gedaan en een overzicht gegeven van wat de afdeling in 2022 allemaal gedaan had.

Ook werd nog even de vroegere voorzitter Micky opgenoemd, zij was sinds tijden nergens naar toe geweest maar nu meegenomen naar dit diner. Ze vertelde later dat ze tranen in haar ogen had dat de mensen nog veel dingen van haar herkenden van wat ze allemaal voor de afdeling had gedaan.
Daarna werden de vrijwilligsters allemaal naar voren gehaald en bedankt voor alle activiteiten en hun bezoekjes om de gasten met een mobiliteitsbeperking bij de afdeling aangesloten te houden. We gaan hier in 2023 uiteraard mee door.
Tussendoor werd er opgetreden door de zanger Ronald Berkt uit Lelystad en werd er gezellig meegezongen en gedanst.

Na een gezellige avond ging iedereen met een voldaan gevoel naar huis. Op naar een mooi en gezond 2023.

 

Afra de Boorder

0683892327
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen