Fiets of wandel euro's bij elkaar met Fundrunner voor de Zonnebloem.

Zonnebloem afdelingsnieuws

Download de gratis app en verdien geld tijdens het sporten. De aftrap van deze tiendaagse Fundrunner Cup 2015 is op 12 maart.

De Zonnebloem is één van de elf goede doelen die mee doen aan Fundrunner. Met deze gratis sportapp kun je geld bij elkaar wandelen of fietsen voor het goede doel. Trek jij ook de stoute (wandel- of fiets)schoenen aan? Noteer in ieder geval alvast 12 maart in je agenda. Want dan is de aftrap van de Fundrunner Cup 2015. Een tiendaagse om Nederland in beweging te krijgen voor deze nieuwe sportieve app.

Sporten die Fundrunner ondersteunt zijn hardlopen, wandelen, fietsen, schaatsen, skeeleren, roeien, zeilen rolstoelsporten, golfen. Met Fundrunner kan iedereen die buiten kilometers maakt een donatie verdienen voor de Zonnebloem of één van de andere tien goede doelen. Het werkt heel eenvoudig. Je download de app in de Apple store of bij Google Play, je opent de app, je kiest de activiteit (bijvoorbeeld wandelen), je kiest het goede doel waarvoor je in beweging komt en je kiest een door Fundrunner geworven sponsor die je je activiteit wilt laten sponsoren. Na je activiteit staat er in de Fundrunner app een bericht klaar dat je op Facebook of Twitter post. Het bij elkaar gewandelde, gefietste of gerende bedrag gaat dan automatisch naar het gekozen goede doel. In dit geval de Zonnebloem dus. De app is nu al beschikbaar via android en vanaf eind januari ook via iPhone.

Wandel mee op 12 maart
Om zoveel mogelijk Nederlanders voor dit sportieve initiatief in beweging te krijgen, wordt van 12 t/m 21 maart de Fundrunner Cup 2015 gehouden. De aftrap voor deze tiendaagse is op 12 maart tussen 12.00 en 13.00 uur. We hopen dat zoveel mogelijk vrijwilligers in dat uur een wandeling voor de Zonnebloem maken. En uiteraard gaan de medewerkers van het Nationaal Bureau dat ook doen.

Afra de Boorder

0683892327
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen