De Zonnebloem loten zijn er weer.

Zonnebloem afdelingsnieuws

Campagne ‘U mag weer loten kopen!’

De Zonnebloemloterij is weer in volle gang. 

Wil je iets goed doen voor een ander én gelijk kans maken op een mooie prijs?
Speel dan mee met de Zonnebloemloterij!

Campagne ‘U mag weer loten kopen!’
Van 15 mei t/m 10 juni zenden regionale radiozenders ons speciale loterijspotje uit en hangen in tal van bushokjes en winkelcentra en op stations campagneposters. Steun de Zonnebloem en speel mee met de Zonnebloemloterij!

Nieuwe prijzen!
Om het kopen van loten nog aantrekkelijker te maken en het verkopen ervan dus gemakkelijker, is het prijzenpakket vernieuwd en uitgebreid. Naast geldprijzen zijn er dit jaar ook prijzen in natura te winnen. Een droomreis bijvoorbeeld, een weekendje weg in eigen land, een fotoalbum of een elektrische fiets. Deze prijzen worden grotendeels gesponsord. Hierdoor kunnen we meer prijzen uitreiken met minder budget. Nog meer winnaars dus.

Voor € 2,- speelt u al mee
Helpt u mee? Koop dan loten en steun het werk van de Zonnebloem in Lelystad.. Met de opbrengst willen we dit jaar voor onze gasten een dagtocht organiseren naar het vissersdorp Urk. Een lot kost € 2,- per stuk. Heeft u onze vrijwilligers gemist?                 Geen nood! U kunt ook uw loten online kopen via https://www.zonnebloem.nl/loterij

Afra de Boorder

0683892327
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen