Donateur van de Zonnebloem

Doneren aan een afdeling?

Word donateur van de Zonnebloem en zorg daarmee dat zieken en gehandicapten, voor wie eenzaamheid dreigt, een beroep kunnen blijven doen op huisbezoek, dagjes uit, vakantie-aanbod én onze Zonnebloemvrijwilligers. Vraag in uw omgeving of men al donateur is of wil worden, dan kunnen wij meer voor onze gasten doen. 

Hoe vaak wilt u doneren?
Per maand, per jaar, eenmalig het kan allemaal!

Doneren eigen afdeling?
Wilt u de afdeling Lelystad-Midden ondersteunen stort dan uw gift op: Rekeningnr.: NL47 RABO 0150446985 t.n.v. Zonnebloem Lelystad-Midden.

Legaten en erfstellingen.

Als u de Zonnebloem in uw testament wil gedenken kunt u eventueel gebruik maken van een fiscaal aantrekkelijke mogelijkheid om periodiek een bedrag te schenken. Voorwaarde is wel dat er een notariele akte is opgemaakt. Als u iets aan de afdeling Lelystad-Midden wilt schenken moet u dit in de akte vermelden. U kunt contact opnemen met onze penningmeester over het nalatenschapprogramma ook kunt u bij hem een folder over nalatenschappen bestellen.

Afra de Boorder

0683892327
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen