Kermismiddag 2017

Zonnebloem afdeling

Op dinsdagmiddag 8 augustus met onze gasten naar de kermis.

 

 

Het druilerige weer belette een kleine 70 zonnebloemgasten niet zich te begeven naar het kermisterrein.

Bij de vuurput aangekomen stond de koffie/thee klaar en werd aan ieder een drietal leuk versierde poffertjes geserveerd.

Hierna werd een bezoek gebracht aan de kermis, waarbij - in willekeurige  volgorde - de grijpkraam (knuffel), schietsalon, rups, megabank en zoetwarenkraam (kaneelstok) werden aangedaan. Sommige gasten waagden zich zelfs in de rups en megabank hetgeen de nodige be- en verwondering teweegbracht bij de toeschouwers. De pauze met consumptie bij 't Huukske werd gecombineerd met een kibbelingetje uit de viskraam.

Bij terugkomst op het terras werd een puntzakje frites geserveerd, een consumptie aangeboden en afgesloten met een oliebol.

Een tevreden voorzitter sprak aan het slot zijn dank uit aan de horeca uitbaters rondom het kermisplein, de kermisexploitanten, de vier in stijl uitgedoste dames van  entertainmentgroep in de rol van waarzegsters en de 25 (!) externe en eigen vrijwilligers.

De kermiscommissie, bestaande uit Anny Habraken, Francien van Laarhoven, Nelly Smulders, Francine van Weert en de voorzitter, heeft eer van haar inspanningen en de zonnebloemgasten een leuke middag bezorgd waarbij het werkelijk aan niets ontbrak.

 

 

 

Els van de Wijdeven

06-24614430
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?