Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

2019-10-23 Herfstuitje

photo-2019-11-28-23-56-54-kopie-3jpg

In D'n Liempdsen Herd een spelletjesmiddag.

Woensdag 23 oktober Spelletjesmiddag in d’n Liempdsen Herd.

Met ruim 60 personen, leden en deelnemers, hebben we een mooie middag beleefd in het centrum van Liempde. D’n Liempdsen Herd was dit keer de plek waar we bij elkaar kwamen om te kaarten, te keezen, te sjoelen, te handwerken en een praatje te maken. De prachtige opgeknapte boerderij gaf meteen een gezellige sfeer en de koffie met het Liempdenaartje was een lekker begin.

In de verschillende ruimtes van de boerderij werden de activiteiten verdeeld, zodat het sjoelgeweld niet de kaarters van hun concentratie afbracht. Echter na verloop van tijd werd het ook bij het kaarten steeds luidruchtiger vanwege de strijd om de winst. De creativiteit van enkele deelnemers en leden had als resultaat dat er prachtige kerstkaarten werden gemaakt.

De heerlijke hapjes van de plaatselijke slager en de inzet van onze vrijwilligers samen met die van d’n Herd zorgden opnieuw voor een middag die voor herhaling vatbaar is.

Op welke locatie gaan we weer zien in het nieuwe jaar.

 

 

Els van de Wijdeven

0411-635025
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?