Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

2020-03-05 Verrassingsmiddag.

photo-2020-03-19-11-35-09jpg

Een ingelaste middag in een lange periode tussen 2 activiteiten.

De Verrassingsmiddag 5 maart 2020

Opeens bleek er een gat van 2 maanden in onze geplande activiteiten waarin niets gebeurde, dus bedachten we dat we een verrassingsmiddag op onze agenda. Maar bij het uitkomen van het jaarprogramma hadden we nog geen idee hoe we deze zouden vullen.

Toch bleek deze verrassing uiteindelijk een schot in de roos: een heerlijke middag bij ’t Struifhuis in Liempde opgeluisterd met muziek door het duo ‘de Willy’s’. Op keybord en gitaar begeleiden deze 2 heren hun zang. Oude vertrouwde deuntjes en nieuwere muziek zowel Engelstalig als Nederlandstalig zorgden ervoor dat er gedeind, geklapt en meegezongen werd. Als klap op de vuurpijl werd er door enkelen nog een dansje gewaagd. Een nieuwe heup of een partner die blind is…..dat mag geen reden zijn dat je niet in een gepast tempo een foxtrotje danst.

Voor anderen zorgde de oude muziek voor het ophalen van vele herinneringen, waarin menigeen vertelde over de danservaringen van vroeger en de straf die ze van de ouders kregen als ze te laat thuis kwamen…….

Conclusie van onze deelnemers was; muziek is voor iedereen genieten!

 

Els van de Wijdeven

0411-635025
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?