Heilige Eik Oirschot

Zonnebloem afdelingsnieuws

Bedevaart op maandagmiddag 18 mei 2015

Onder een stralende zon en een fris windje gingen 80 gasten en vrijwilligers op traditionele bedevaart naar de H. Eik in Oirschot.

Kapelaan Geoffrey de Jong ging met stemverheffing voor tijdens het Rozenkransgebed en wisselde af met passende intenties en gezang.

De kapel was tot de laatste plaats bezet, mede doordat passanten - met name fietsers - achteraan op de bankjes plaatsnamen.

De stichtende viering werd afgesloten met een Marialied en was er gelegenheid om een kaarsje aan te steken.

Hierna werd de terugreis aanvaard naar café 't Wapen van Liempde waar zich de koffie/thee met iets lekkers en een consumptie goed liet smaken. Zoals gebruikelijk werd er weer druk gebuurt in een ontspannen, gezellige sfeer.

De organisatiecommissie - Maria Smulders, Francien Onland, Annie van Zuijlen en Ton van der Vleuten - heeft eer van haar werk.

Chauffeurs en vrijwilligers worden dank gezegd voor hun belangeloze beschikbaarheid en inzet en droegen bij aan het welslagen van deze middag.

Els van de Wijdeven

06-24614430
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?