Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Heilige Eik Oirschot

Zonnebloem afdelingsnieuws

Bedevaart op maandagmiddag 18 mei 2015

Onder een stralende zon en een fris windje gingen 80 gasten en vrijwilligers op traditionele bedevaart naar de H. Eik in Oirschot.

Kapelaan Geoffrey de Jong ging met stemverheffing voor tijdens het Rozenkransgebed en wisselde af met passende intenties en gezang.

De kapel was tot de laatste plaats bezet, mede doordat passanten - met name fietsers - achteraan op de bankjes plaatsnamen.

De stichtende viering werd afgesloten met een Marialied en was er gelegenheid om een kaarsje aan te steken.

Hierna werd de terugreis aanvaard naar café 't Wapen van Liempde waar zich de koffie/thee met iets lekkers en een consumptie goed liet smaken. Zoals gebruikelijk werd er weer druk gebuurt in een ontspannen, gezellige sfeer.

De organisatiecommissie - Maria Smulders, Francien Onland, Annie van Zuijlen en Ton van der Vleuten - heeft eer van haar werk.

Chauffeurs en vrijwilligers worden dank gezegd voor hun belangeloze beschikbaarheid en inzet en droegen bij aan het welslagen van deze middag.

Els van de Wijdeven

06-24614430
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?