Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Busreis naar Zuid-Limburg.

Zonnebloem afdelingsnieuws

Een dagtrip op woensdag 23 september naar Boscafé 't Hijgend Hert in Vijlen (Limburg).

Dit uitstapje begint om 9.00 uur wanneer we verzamelen op het Kerkplein om daar met de bus te vertrekken. Onderweg zal er gestopt worden voor een bakje koffie of thee met iets lekkers waarna we weer verder rijden naar Vijlen.

 

Aangekomen  bij ’t Hijgend Hert, dat overigens een Liempdse eigenaar heeft nl. Hank v.d. Vleuten,  zullen we genieten van een heerlijke lunch, bij mooi weer buiten op het terras met een prachtig uitzicht op het Limburgse land, bij regenachtig weer zitten we heerlijk binnen in het gezellige boscafé.

 

Na de lunch maken we een rondrit met de bus en een gids uit de omgeving die ons de mooiste plekjes zal laten zien en ons wat anekdotes over het Limburgse land zal vertellen.

 

Na terugkomst bij het boscafé, waar we nog een pauze zullen hebben, vertrekken we weer naar ons Brabantse platteland.

De planning is om tussen half 5 en 5 uur weer terug te zijn in Liempde.

 

Wilt u wat meer weten over ’t Hijgend Hert en beschikt u over een computer, dan kunt u kijken op www.boscafe.nl/home.

Heeft u nog vragen, dan mag u altijd even bellen naar Els van de Wijdeven, telefoonnummer 06-24614430.

 

We hopen dat u gezellig met ons mee zult gaan.

De bijdrage voor deze dag bedraagt 15,00 Euro per persoon.

 

Els van de Wijdeven

06-24614430
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?