Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Kermis in Liempde

Zonnebloem afdelingsnieuws

Horeca en exploitanten bieden Liempdse Zonnebloemgasten een kermismiddag aan.

 

Vanmiddag onder ideale weersomstandigheden met een kleine 50 Zonnebloemgasten een bezoek gebracht aan de kermis.

Na de koffie werd het gezelschap in 6 groepjes verdeeld.

Vooral dankzij de medewerking van de uitbaters van de Durpsherberg (Liempdenaartje), ‘t Struifhuis (pasteitje), de Vuurput (frietje) en ‘t Wapen van Liempde (vruchtenglaasje) en 7 kermisexploitanten is ‘t een grandioos succes geworden.

Op de kermis werd een bezoek gebracht aan de schietsalon (papieren bloemen), snoepkraam (kaneelstok), grijpkraam (knuffel), viskraam (bakje kibbeling), ijskraam (ijsje), oliebollenkraam (oliebol) en last but not least een rit gemaakt met de Safari Trip door 20 gasten en vrijwilligers: toppie!

Het draaiboek bleek sluipenderwijs met een uur opgerekt, toen de gasten voldaan huiswaarts keerden.

Allen waren diep onder de indruk van hetgeen werd aangeboden en ze deze middag hadden aanschouwd en meegemaakt.

Alle vrijwilligers die er bij betrokken waren – Francine, Anny, Tonnie, Maria, Els, Corry van de Laar, José, Gonny, Toon en kapelaan De Jong – hartelijk dank!

Voor herhaling vatbaar!

 

Els van de Wijdeven

06-24614430
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?