Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Picknick bij D.V.G.

Zonnebloem afdelingsnieuws

Woensdagmiddag, 9 september om 14.00 uur worden gasten van de Zonnebloem verwacht op het terras van DVG op De Roode Bleek

Nu het voetbalseizoen 2015-2016 bij DVG van start gaat,

is het weer tijd voor onze jaarlijkse picknick op hun terras.

Terwijl de mini's onder leiding van een tiental DVG-vrijwilligers met spelletjes en wedstrijdjes worden getraind op het hoofdveld, kunnen de zonnebloemgasten vanuit hun zitplaats op het overdekte terras - en bij minder goed weer vanuit de kantine –

deze sportieve jeugd aanschouwen.

Uiteraard zal daarbij "onze" accordeonist niet ontbreken en mag er  meegezongen worden en inhaken op bekende wijsjes en liedjes.

Aan een natje en droogje zal het niet ontbreken en de bijeenkomst wordt afgesloten met koffie en daarbij een broodje `uit de hand`.

De bijdrage bedraagt 5,00 Euro per persoon.

De middag duurt tot ongeveer 16.30 uur.

 

 

Els van de Wijdeven

06-24614430
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?