Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Zonnebloemuitje 2015 met onverwachte apotheose.

Zonnebloem afdelingsnieuws

Een Koninklijke Onderscheiding voor Anny Habraken - van Haaren.

 

 

Het jaarlijks uitje voor de vrijwilligers vond dit jaar plaats in 't Struifhuis. De club - 22 leden - was compleet. Onder het genot van een hapje en een drankje kabbelde de avond rustig voort, doch de bijeenkomst kreeg een abrupte wending toen "tussen de soep en de piepers" een gezelschap "ongenode gasten", met op de achtergrond burgemeester Mark Buijs, binnenkwam. Toen de voorzitter, die op dat moment "toevallig" de microfoon in zijn hand had, deze overgaf aan de burgemeester, deed deze na een passende inleiding de voor alle aanwezigen verrassende mededeling, dat het Zijne Majesteit de Koning  had behaagd, in verband met de grote verdiensten voor de lokale Zonnebloemafdeling èn haar verdiensten voor de Zorggroep Elde locatie De Vlaswiek, mevrouw Anny Habraken - van Haaren te benoemen tot lid in de Orde van Oranje Nassau!

Na het opspelden van de hierbij behorende versierselen en uitreiking van de Oorkonde, onderstreepte de voorzitter de woorden van de burgemeester met een bloemetje en werd door de aanwezigen een toost uitgebracht op de gedecoreerde.

De compleet verraste gedecoreerde, kon maar moeilijk bevatten wat haar die avond was overkomen. Tijdens de gesprekjes daarna met haar collega vrijwilligers werd Anny duidelijk, dat dit gewoon ècht verdiend was. Door haar echtgenoot Wim, aanwezige kinderen, kleinkinderen en familieleden werd dit volledig beaamd.

Na afloop van het officiële gedeelte, werd nog "even" in een uiterst gezellige sfeer nagepraat. Door de verrassende wending zal dit uitje nog lang heugen.  

 

 

 

 

Els van de Wijdeven

06-24614430
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?