Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Zilveren jubilaris

Zonnebloem afdelingsnieuws

Huldiging van zilveren jubilaris tijdens nieuwjaarsreceptie.

 

Huldiging "zilveren" Nicolette van der Heijden

 

Tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst van de leden van de Zonnebloem in De Kloosterhof werd temidden van haar (klein)kinderen, familie en vrienden Nicolette van der Heijden gehuldigd voor haar 25-jarige verdiensten.

Voorzitter Willy van Zuijlen roemde haar betrokkenheid bij de zonnebloem activiteiten. Bij de deelnemers is de jubilaris door haar open, eerlijk en opgeruimd karakter erg gezien en voor de collega leden een fijne collega om mee samen te werken. Als voorzitter van de commissie Paasviering neemt de jubilaris het voortouw en regelt alles tot in de kleine puntjes. Hij hoopt dat zij nog vele jaren als lid actief blijft.

Als dank voor haar jarenlange inzet overhandigde hij een cadeaubon, een oorkonde van de landelijk voorzitter en een bloemetje.

Namens het provinciaal bestuur sprak Anita van Gompel lovende woorden en onderstreepte dit met een plaquette met opschrift en de gouden speld.

Hierna werd een toast uitgebracht op de zilveren jubilaris en het nieuwe jaar.

 

Els van de Wijdeven

06-24614430
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?