Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Zonnebloemveldje

Op verschillende plaatsen in Liempde zijn zonnebloemen gezaaid.

Zonnebloem plant actie.

 Het gouden jubileum van de Zonnebloem afdeling Liempde willen we graag zichtbaar maken in het dorp. Daarom hebben alle kinderen van de lagere school een zakje zonnebloempitjes met plant instructie ontvangen. Ook alle deelnemers van de Zonnebloem en de vrijwilligers hebben zaadjes ontvangen. Daardoor zal op veel plaatsen in Liempde via groeiende en bloeiende zonnebloemen zichtbaar worden dat de Zonnebloem een actieve organisatie is. Om de plantactie op te starten hebben Piet van Oirschot, Toon van Houtum, Mies Habraken en Mario Knoops begin mei op zes centrale plaatsen Zonnebloemplantjes gezaaid. Bij die plaatsen staat een bordje met de tekst: Zonnebloem Liempde 50 jaar, dat verdient een bloemetje””. De plaatsen zijn: de Poort van Liempde, het grasveldje bij het Heesterbosch, het Concordiapark, het evenemententerrein ‘De Tip’, hoek Barrierweg/Brukelsestraat en bij Frans Swinkels op de kruising Broekdijk/Hezelaarsestraat. Aan de actie is een wedstrijd verbonden. Degene die er in slaagt de langste zonnebloem en degene die de mooiste zonnebloem kweekt, krijgt begin september een prijs overhandigd.

 

 

Els van de Wijdeven

06-24614430
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?