Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Willy's zonnebloembankje

Zondag 2 september was er een speciale combinatie van twee activiteiten.

We stonden stil bij het eerste jaargetijde van het overlijden van Willy van Zuijlen, die jarenlang voorzitter van onze Liempdse afdeling was.

Als blijvende herinnering en ode aan hem is een fraaie zitbank geplaatst aan de Nieuwstraat ter hoogte van het groene gebiedje aan het Heesterbos.

Na de H. Mis heeft Annie van Zuijlen, samen met haar zonen Willem en Celes, de bank onthuld. Daarbij waren veel familieleden, deelnemers en leden van de Zonnebloem, buren, pers en belangstellenden aanwezig.

Voor de onthulling heeft Mario Knoops stilgestaan bij de grote verdiensten van zijn voorganger voor de Liempdse gemeenschap en de Zonnebloem in het bijzonder. “Willy’s zonnebloembankje” is de inscriptie die in de rugleuning van de bank staat gebeiteld en in combinatie met het Zonnebloem logo die verdiensten blijvend voor iedereen zichtbaar maken. Na de onthulling heeft Anny allen hartelijk bedankt voor het realiseren van deze blijvende herinnering aan haar man. Het ontroerde haar zichtbaar.

Allen die aan het realiseren van Willy’s Zonnebloembankje hebben meegewerkt zijn van harte bedankt. Speciale dank aan de gemeente Boxtel, meubelmakerij Den Berg en hen die eerder al met een gift bijdroegen.

 

Daarna werd er koffie gedronken in de Kloosterhof, waar over de onthulling werd nagepraat. Daar waren ook de winnaars van de Zonnebloemwedstrijd aanwezig om hun prijzen in ontvangst te nemen. De wedstrijd werd georganiseerd onder alle leerlingen van de Liempdse basisschool en de voorschoolse opvang. Veel kinderen hebben met hun ouders, opa’s en oma’s enthousiast aan die wedstrijd meegedaan. Dat was in het Liempdse straatbeeld ook te zien. Els van Wijdeven had de afgelopen dagen, samen met fotograaf Gerard Schalkx, de winnaars thuis bezocht om hen met hun winnende exemplaren te vereeuwigen. Zij zette de blije winnaars op een aansprekende wijze in het zonnetje. De Zonnebloemwinnaars zijn: Mooiste: Lieke van de Langenberg, Kasterensestraat. Langste: Bart van Aarle, Vendelstraat. Grootste doorsnede: Sijmen en Joleen van Berkel, Boxtelseweg.

 

De onthulling van Willy’s Zonnebloembankje en de prijsuitreiking van de Zonnebloemwedstrijd was een fijne en waardevolle combinatie van activiteiten, waar we met plezier op terugkijken.

 

 

Els van de Wijdeven

06-24614430
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?