Sponsoring door leveren vrijwilligers

Zonnebloem afdelingsnieuws

De ABN AMRO Bank is sinds een aantal jaar sponsor van De Zonnebloem door het leveren van vrijwilligers voor de diverse activiteiten

Op 20 januari jl. is vrijwilligster Jacqueline Selder op haar werk verrast door onze voorzitter Greet Graner en secretaris Joke de Graaf. Zij overhandigden Jacqueline namens De Zonnebloem een heerlijke 'BedankTaart'.

Jacqueline is al jaren zelf vrijwilligster bij De Zonnebloem en heeft ook haar collega's geënthousiasmeerd om zich als vrijwilliger in te zetten. Zo komt het dat wij sinds een aantal jaar een beroep mogen doen op de medewerkers van de ABN AMRO Bank die zich vrijwillig en belangeloos inzetten om onze gasten een mooi dagje uit te bezorgen.

De ABN AMRO Bank maakt het mogelijk dat deze werknemers zich inzetten door hen daarvoor verlof te geven en daarnaast per vrijwilliger een bedrag aan De Zonnebloem te doneren. Een prachtig initiatief.

De medewerkers van de ABN AMRO Bank lieten zich de taart goed smaken.

 

Tineke van der Deure

06-20912332
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bioscoopbezoek
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken