Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

kortingsaktie zonnebloemauto

Zonnebloem afdelingsnieuws

speciaal voor zonnebloemafdelingen is er in deze wintermaanden een kennismakingsaktie voor de zonnebloemauto.Als afdeling ontvang je 15€ korting op een dag auto huur in de periode van 01 November t/m 21 December en die van 03 Januari t/m 07 Maart 2018 een dag huur kost dan nog maar 25.00 € .hierbij is 100 km vri,j iedere extra km kost € 0,20 de brandstofkosten zijn exlusief.Deze korting wordt mogelijk gemaakt door Welzorg, iedere afdeling kan gedurende de aktie periode maximaal twee keer gebruik maken van deze korting.Neem contact op met ons secretaris om van deze aktie gebruik te kunnen maken heeft de afdeling een Zonnebloemautopas, die nodig is om de auto te kunnen huren.Kijk op www.Zonnebloem.nl  voor informatie over de zonnebloemauto (inc instructiefilmpje)en over het reserveren daarvan ,vermeld overigens de aktiecode"Kennismakingsaktie"

 

 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Catholine Koster

06-21263139
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk