Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

10 jarig bestaan Afdeling Loosdrecht

Zonnebloem afdelingsnieuws

Het was weer een geslaagde middag

Zaterdag 12 september 2015 werd stilgestaan bij het 10 jarig bestaan van de afdeling Loosdrecht. De afdeling floreert en kent een gestage groei van zowel vrijwilligers als gasten.

Veel gasten, vrijwilligers en het bestuur van de ZB afdeling Loosdrecht waren present op de bijeenkomst in Loosdrecht, waar het 10 jarig bestaan van de ZB afdeling Loosdrecht werd gevierd. Bij afwezigheid van regio-voorzitter Wiet van den Brink, werd de regio vertegenwoordigd door Hans Veen, penningmeester van de regio. Om 14.00 uur werd de bijeenkomst geopend door afdelingsvoorzitter Herman Blokzijl. Hij keek terug op 10 jaar ZB afdeling Loosdrecht en stelde vast, dat de afdeling thans goed op orde is. De gasten zijn twee x drie kwartier verwend met een grandioos optreden van het Ankeveens Havenloos Mannen Koor. Kortom alle gelegenheid om mee te zingen en mee te deinen op de muziek van zeemansliederen en andere onvergetelijke melodieën. Ook de vrijwilligers werden in het zonnetje gezet en alle actviteiten die, door de afdeling worden verzorgd passeerden de revue. Kortom een buitengewone geanimeerde en geslaagde middag.

Richard Stroband

06-12566638
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken