Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Rabo Clubkas Campagne

Zonnebloem afdelingsnieuws

Ook Zonnebloem Loosdrecht dingt mee naar de Rabo Clubkas campagne

 

Zonnebloem Loosdrecht

In 2017 willen we voor onze gasten ook leuke activiteiten/ uitjes kunnen blijven organiseren! Daarom doet Zonnebloem Loosdrecht ook mee aan Rabo Clubkas Campagne (#RBOGVS).

Om de kosten voor activiteiten zo laag mogelijk te houden is geld nodig. De Rabobank Gooi- en Vechtstreek organiseert de Rabo Clubkas Campagne waar verenigingen maximaal €2000,- kunnen ontvangen. De leden van de Rabobank stemmen namelijk in de periode van 7 maart tot en met 22 maart op hun favoriete vereniging voor de Rabo Clubkas Campagne. De ledenkunnen maximaal twee stemmen op één vereniging.
We hopen dat zoveel mogelijk leden twee stemmen op ons willen uitbrengen zodat wij voor onze kwetsbare doelgroep (mensen met een lichamelijke beperking en in ons geval heel veel ouderen) mooie en leuke dingen kunnen blijven organiseren.

 

Richard Stroband

06-12566638
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken