Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

De Zonnebloem 2017 in vogelvlucht

Zonnebloem afdelingsnieuws

De Zonnebloem afdeling Loosdrecht heeft in 2017 weer veel leuke activiteiten kunnen organiseren voor onze gasten. Mede mogelijk gemaakt door diverse organisaties. Lees hier wat wij allemaal gedaan heb

Het afgelopen jaar hebben wij voor onze gasten weer veel leuke dingen kunnen doen. Van elke maand organiseren van een spelletjesmiddag tot een feestelijke middag met live-muziek in de Week tegen Eenzaamheid in september.

Het jaar begon met een concert in ’t Spant in Bussum, Wien bleibt Wien. Geregeld door het regiobestuur van de Zonnebloem waar veel afdelingen aan mee konden doen. Vanuit Loosdrecht kwamen we met een bus met meer dan 35 personen. Daarna zijn er bustochten geweest naar de Lage Vuursche (februari) waar genoten werd van heerlijke pannenkoeken; naar het Amsterdam voor een sportief uitje in het Friendship Sport Centre bestaande uit zwemmen, zitvolleybal en jeu de boules, met de bus naar de Kagerplassen (mei) voor een mooie boottocht, met de bus naar Schoorl (juli) voor een duinenrit met de Zonnetrein, naar de Orchideeënhoeve in oktober, naar de Winterfair in Garderen waar lekkere stamppotten voorgeschoteld werden, naar ’t Spant voor een nostalgisch concert van de Ramblers en Joke Bruijs met Dick Rienstra,  en naar Amsterdam en omgeving (december) voor een sfeervolle lichtjestoer.

Daarnaast hebben we nog andere activiteiten georganiseerd zoals een gezamenlijk Chinese etentje en nog extra zwemuitjes naar het Friendship Sport Centre. In de zomer hebben we wel meer dan 25 gasten kunnen verblijden met een Hartenwens. Dit waren bijvoorbeeld uitstapjes naar de zandsculpturen in Garderen, en verder nog naar Pampus, Soldaat van Oranje, de Biesbosch, Hermitage, Paleis ’t Loo, Egmond aan Zee en Radio Kootwijk. Ook was een boottochtje over de Vecht een hartenwens van enkele van onze gasten. Maar ook het uitdelen van de Paas- en Kerstpakketten mogen niet ontbreken.

Al deze activiteiten zijn natuurlijk niet mogelijk zonder ons schitterend team van vrijwilligers die elke keer met veel plezier andere mensen gelukkig maken. Een hele bijzondere partner van de Zonnebloem is dan ook de Riki Stichting die voor onze gasten ontzettend veel mogelijk maakt. Mochten er gasten zijn die de Riki Stichting een bedankkaart voor de feestdagen willen sturen, dan is dit het adres: Riki Stichting, Burgemeester Stramanweg 63, 1191 CX  Ouderkerk aan de Amstel. Uit ervaring weten we dat zij dit zeker op prijs stellen.

Gelukkig zijn er ook lokale ondernemers die ons op verschillende manieren ondersteunen. Dat waren het afgelopen jaar: Drukkerij ten Herkel, Jumbo v.d. Bunt, Cafetaria de Schakel, Ice Cream Bar, De Nieuwe Bakker, Slagerij Gerard de Nooij, van der Wilt Wonen, Transportbedrijf van de Wetering, Restaurant Argentinos.  Ook andere organisaties hebben ons het afgelopen jaar goed geholpen: Rotary Wijdemeren, Gemeente Wijdemeren en de Rabobank Gooi en Vechtstreek.

Daarnaast hebben wij donaties ontvangen die ook helpen bij het organiseren van al onze activiteiten. Natuurlijk blijven inkomsten altijd hard nodig, elke bijdrage is welkom. Mocht u willen doneren dan kan dat naar rekeningnummer NL18RABO0112886779 ten name van Nat. Vereniging de Zonnebloem Loosdrecht.

Van onze uitjes en andere activiteiten plaatsen wij ook online de ervaringen met o.a. foto’s: https://www.facebook.com/zonnebloemloosdrecht en op de website https://www.zonnebloem.nl/loosdrecht.

Wij van Zonnebloem Loosdrecht bedanken iedereen die het ons mogelijk gemaakt hebben dat wij het afgelopen jaar zo vaak onze gasten mooie dagen en momenten konden bezorgen en wensen iedereen hele fijne kerstdagen en een mooi, voorspoedig en gezond 2018!

 

Richard Stroband

06-12566638
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken