Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Feestmiddag in Week tegen Eenzaamheid

Op zaterdag 29 september organiseert de Zonnebloem een gratis feestmiddag.

Van 27 september tot en met 6 oktober is weer de landelijke Week tegen Eenzaamheid. Deze week wordt jaarlijks georganiseerd door de Stichting Coalitie Erbij die hiermee de problematiek van eenzaamheid op de kaart wil zetten en vooral op de maatschappelijke agenda’s. In heel het land worden door tal van goede doelen diverse activiteiten georganiseerd. Ook dit jaar doet Zonnebloem Loosdrecht weer mee in de vorm van een feestmiddag.

 

Deze gratis middag wordt gehouden op zaterdag 29 september van 14:00 tot 17:00 uur in de Drie Dorpen in Ankeveen. De middag wordt opgeluisterd door het shantykoor de Eemvaarders. Tussendoor kunt u ook aan tafel genieten van de verbluffende goocheltrucs van MojoMagic. Natuurlijk wordt er ook gezorgd voor hapjes en drankjes.

 

Voor vervoer is een bus (dubbeldekker) beschikbaar. We kunnen maar 90 mensen meenemen dus wees er snel bij. VOL=VOL. Helaas kunnen deze keer in de bus geen rolstoelen, dat zult u zelf moeten regelen. Verzamelen voor de bus is bij de Emtinckhof om 13:00 uur. Kunt u met eigen vervoer gaan, dan is dat wel het makkelijkst. De Drie Dorpen beschikt over een ruime parkeerplaats.

 

Voor wie is deze uitnodiging?

Deze uitnodiging is niet alleen voor gasten van de Zonnebloem. Bent u geen gast van de Zonnebloem en wilt u eens graag onder de mensen komen tijdens een gezellige middag, dan kunt u zich ook aanmelden.

 

Aanmelden kan tot vrijdag 21 september bij Marga Rijkse, telefoon 035-5821190. Het aantal plaatsen is beperkt dus nogmaals, wees er snel bij!

 

Wij bedanken onze sponsoren die deze middag mede mogelijk maken: Riki Stichting, De Drie Dorpen, shantykoor de Eemvaarders, Jumbo Loosdrecht, Bakker Jacques Maas en MojoMagic.

Richard Stroband

06-12566638
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken