Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Hartenwens dhr. Sijmons

Met Bert Sijmons naar de bioscoop, een 4d-film zien.

Dinsdag 14 augustus was het dan zover. Samen met Bert naar de bioscoop. Bert had de wens om nog een keer een 4d film te mogen kijken. We hadden besloten om naar Fallout met Tom Cruise te gaan. Eenmaal aangekomen bij theater de Munt te Amsterdam bleek de film uitverkocht. Dat was wel even tegenslag 😬. Nadat ik mijn verhaal vertelde dat  ik vrijwilliger ben bij de Zonnebloem en van de Riki stichting een wens van Bert in vervulling mocht laten gaan, heeft  de baliemedewerkster alle zeilen bijgezet om toch nog 2 mooie plaatsen te creëren. Een dikke pluim voor theater de Munt. Dit heeft zeker bijgedragen aan ons gezellig avondje uit.

Nadat we vertrokken waren kwamen we erachter dat we vergeten waren een foto te maken... Dat kon niet, dus wij terug. In het lastige en drukke Amsterdam hebben we door wat ruimte te maken bij de bioscoop toch nog ter afsluiting een leuke foto kunnen maken. Wel waren er wat afkeurende blikken waargenomen, maar dat deerde ons niet. We hebben immers toch een foto.

Bert ook jij nog bedankt voor al je mooie verhalen.

Riki Stichting: bedankt.

Rob Brom

Richard Stroband

06-12566638
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken