Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Hartenwens mw. de Wit

Op een warme zomerse dag zijn we naar de Orchideeënhoeve geweest waar ze een hele mooie vlindertuin hebben. Mijn gast wilde graag naar een vlindertuin.

Het bezoekersaantal was laag door het tropische weer en the Canal Pride in Amsterdam. Daardoor konden wij alles goed en rustig bekijken.

Uiteraard zijn we onze tour door de Hoeve begonnen met een kopje koffie en gebak. Daarna werden we geleid door o.a. de orchideeëntuin, amazone regenwoud, lorituin, kwekerij, vlindervallei, rupsenkwekerij, trouwgrot, ‘zwevende bloementuin en het makirijk. Bijna te veel om op te noemen. Er was zoveel te zien dat we na de eerste rondleiding wel weer trek hadden in een lunch. Omdat we alle tijd hadden, en omdat het zo rustig was, hebben we nog een ronde gedaan door de Orchideeën Hoeve. Toch apart dat je dan weer andere dingen ziet. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ik ongeveer 80 foto’s heb gemaakt! We hebben erg genoten van al dit moois en ik weet zeker dat ik mijn gast een fijne dag heb kunnen bezorgen waar ze fijn op terug kan kijken. Bedankt Riki Stichting en de Zonnebloem dat jullie dit mede mogelijk hebben gemaakt.

Ik zal niet alle foto’s plaatsen …. Maar hier volgt een kleine selectie

Richard Stroband

06-12566638
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken