Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Hartenwens dhr. Gunther en dhr. Ter Meer

Dhr. Gunther wilde graag een keer naar Wildlands. Zoveel over gehoord, dat wilde hij nu graag zien. Dhr. Ter Meer wilde graag naar een dierentuin, dus waarom niet met z’n vieren naar Wildlands?

Op 7 september was het zover. In de regen gingen wij naar Emmen. Volgens buienradar zou het droog zijn als we er aan kwamen. Niet dus, we reden harder dan de buien die precies die kant opgingen. Om 11:30 kwamen we aan en besloten om toch eerste even te lunchen. Na heerlijk brood met kroket en koffie/ frisdrank begonnen we aan onze toer. Het was gelukkig droog geworden en de rest van de middag hebben we schitterend weer gehad.
We begonnen met het eerste themapark: Jungola. Een mooi park dat begon met een mooie vlindertuin. Daarna konden we genieten van onder andere mooie tropische vogels, Aziatische olifanten, slingeraapjes en ringstaartmaki’s. Het pad door het oerwoud leidde ons naar een soort rondvaartbootje. Op deze manier kwamen we makkelijk langs nog meer mooie stekjes.
Het volgende themapark was de Serenga, een soort steppe. Na de onager, prairiehondjes en de kamelen kwamen we bij de leeuwen. Die lagen lekker te genieten van het mooie weer. We vervolgden ons pad en kwamen bij de stokstaartjes. Verder kwamen we nog een hoop andere dieren tegen zoals de moeras wallaby, de nandoe en nijlpaard. De bavianen zaten in een speciale arena waar het krioelde van de apen met heel veel jonkies die duidelijk hoorbaar aan het klieren waren.
Tot slot naar Nortica. Het begon met de zeeleeuwen en robben. Daarna nog pinguïns en de sneeuwuil gezien, maar van de ijsbeer geen spoor. Schijnt dat hij alleen ’s ochtends actief is, dat werd ‘m dus niet.
Moe maar voldaan gingen we weer naar huis, het park ging toch bijna sluiten. Onze gasten hebben zichtbaar en hoorbaar genoten van het uitje. Wat is het dan toch fijn dat we dat voor hun konden doen. Riki Stichting, wederom bedankt hiervoor.

Richard Stroband

06-12566638
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken