Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Hartewens dhr. Slagt

Een mooie zonnige dag naar de Panorama van Mesdag en naar het strand.

Op 8 augustus zijn we naar de Panorama van Mesdag in Den Haag geweest. Het was een mooie warme en zonnige dag. Leuk om met de trein en vervolgens met de tram te gaan. Dan is er nog wel wat te zien.

Na een lekker bakje koffie met wat lekkers erbij gingen we naar het museum. Voordat we de Panorama zelf gingen bekijken werd eerst nog beneden een tentoonstelling met schilderijen van o.a. Jan Giessen bezocht. Maar we waren natuurlijk gebrand om de Panorama te bewonderen, dus wij naar boven.

Als je op de stelling staat rond het schilderij waan je je echt buiten, zo mooi en levensecht. We hebben dan ook een behoorlijke tijd staan kijken naar wat er allemaal op het schilderij te zien was.

Eenmaal bekomen van het schitterende doek hebben we een lunch gebruikt waarna we nog een wandelingetje op het strand hebben gedaan. Mede door het mooie weer was dit wel een dag waarop je nog lang met plezier op terug kan kijken.

Riki Stichting, bedankt dat jullie dit mogelijk hebben kunnen maken.

Op Facebook zijn nog wat meer foto's te zien.

Richard Stroband

06-12566638
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken