Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Zonnebloemfeest in Week tegen Eenzaamheid

Op 29 september heeft Zonnebloem Loosdrecht een geslaagde feestmiddag georganiseerd in het kader van de Week tegen Eenzaamheid.

Deze landelijke week wordt jaarlijks georganiseerd door de Stichting Coalitie Erbij dat in 2008 is opgericht waarbij inmiddels meer dan 40 goede doelen zijn aangesloten, zoals de Nationale Vereniging de Zonnebloem en de Riki Stichting. Dat is gebeurd om de samenleving bewust te maken van de betekenis van eenzaamheid en van het belang eenzaamheid zo veel mogelijk te beperken.


Om 13:00 uur konden de 75 mensen die zich hadden opgegeven zich verzamelen bij de Emtinckhof. De Drie Dorpen kwam met de bus waar in één keer alle mensen konden worden meegenomen. Met behulp van de vriendelijke chauffeur zat iedereen toch redelijk snel op zijn plaats en waren de nodige rollators in het ruim opgeborgen.


Om 14:00 begon de feestmiddag en werd iedereen ontvangen met koffie of thee en heerlijke verse roomsoezen die Bakkerij Jacques Maas belangeloos beschikbaar heeft gesteld. Terwijl iedereen genoot van deze lekkernij begon de tafelgoochelaar Manolo van Mojo Magic zijn kunsten te vertonen. Het zeemanskoor de Eemvaarders uit Amersfoort begon om half drie met hun treden van heerlijke meezingers die de mensen voor grootste deel konden meezingen. Aan de bewegingen en de gezichten was duidelijk te zien dat men genoot. Tussendoor werden nog drankjes geschonken en kreeg iedereen voldoende hapjes voorgeschoteld: kaas, worst, bitterballen en tot slot een broodje kroket. Met een goed gevulde maag werd iedereen weer met de bus naar de Emtinckhof gebracht en kon men ’s avonds thuis nog even lekker nagenieten van deze heerlijke middag.


De Zonnebloem dank hierbij nog de sponsoren die deze middag mogelijk hebben gemaakt: De Drie Dorpen, Jumbo Loosdrecht, Mojo Magic, Bakkerij Jacques Maas en de Riki Stichting.

Richard Stroband

06-12566638
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken