Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Feestmiddag in het teken van de Week tegen Eenzaamheid

Een geslaagde feestmiddag voor onze gasten bij de Drie Dorpen in Ankeveen.

Het is al weer even geleden dat we een bericht gepost hebben. Omdat een feestmiddag in de Week tegen Eenzaamheid  toch altijd weer een hoogtepunt is in het jaar willen we dit toch graag berichten. Onderstaand artikel is ook geplaatst in de Nieuwsster van 16 oktober j.l.

Geslaagde feestmiddag Zonnebloem

Zaterdag 5 oktober heeft de Zonnebloem Loosdrecht weer een leuke en gezellige middag georganiseerd in het kader “Week tegen Eenzaamheid”.

Om 13:30 vertrok de bus vanuit de Emtinckhof naar De Drie Dorpen in Ankeveen waar de bijna 80 gasten werden ontvangen met een kopje koffie en heerlijke roomsoes door de vrijwilligers van de Zonnebloem Loosdrecht en het team van De Drie Dorpen. De middag werd muzikaal verzorgd door het vrouwenkoor Vergeet je Verdriet uit Huizen. Tussen de gezellige en mooie nummers door werden de gasten nog vermaakt met een tafelgoochelaar van Mojo Magic die de gasten in volle verbazing aan tafel achterliet.

De inwendige mens werd natuurlijk niet overgeslagen. De kaas, worst, nootjes, kaasstengels en bitterballen gingen er goed in. Ter afsluiting kregen de gasten een heerlijke zak patat waarna iedereen weer met de bus terug naar Loosdrecht werd gebracht.

Wij bedanken de organisaties die deze geslaagde middag mede mogelijk maakte met fantastische bijdragen: Riki Stichting, De Drie Dorpen, Bakker Maas, Jumbo Loosdrecht, Mojo Magic en Advisie Foundation.

 

Richard Stroband

06-12566638
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken