Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Zonnebloem en corona

Zoals alle verenigingen heeft ook de Zonnebloem haar activiteiten stop moeten zetten. Toch zitten wij niet stil en blijven onze gasten steunen.

Om onze gasten een lichtpuntje te bezorgen met Pasen hebben wij in samenwerking met de Riki Stichting, Fred’s Bloemen en Joy’s Woonaccessoires een aardigheidje met een kaart samen laten stellen en dit door Fred’s Bloemen laten bezorgen bij al onze gasten. Onze gasten waren heel aangenaam verrast door de attentie.

Helaas heeft de Riki Stichting het verstrekken van de gebruikelijke paaspakketten moeten annuleren vanwege de huidige situatie.

Door de coronacrisis zijn verreweg de meeste van onze gasten gedwongen om binnenshuis te blijven. Hierdoor zullen velen in een eenzame positie gaan verkeren omdat ook geen bezoek toegelaten wordt door de ouderen dan wel hun kinderen. Begrijpelijk omdat onze gasten toch tot een kwetsbare groep horen.

De Zonnebloem zit echter niet stil. Naast het verzorgen van een leuke Paasattentie worden komende tijd alle gasten gebeld voor een praatje om te kijken hoe dat gaat. Inmiddels hebben we al van diverse vrijwilligers te horen gekregen dat het erg op prijs gesteld wordt, kunnen ze toch hun verhaal kwijt. Ook wordt de waardering uitgesproken over de attentie.

Door de intelligente lockdown heeft ook de Zonnebloem al haar activiteiten moeten stopzetten, dus ook bezoekwerk. Met de attentie en een belletje brengen we hier toch een beetje verlichting. We hopen dan ook dat we het met z’n allen in Nederland goed doen en snel het virus onder controle krijgen. We wensen iedereen dan ook veel sterkte in deze vervelende periode.

Bekijk onze Facebookpagina voor meer foto's.

Richard Stroband

06-12566638
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken